torek, julij 04, 2006

VIKEND FESTIVALOV

Pozdravljeni!


Prihaja vikend ki bo kar nekaj posebnega.
V petek se bo ob 17.00 uri pričel tradicijonalen festival MLADI NA MEJI,
ki bodo nastopile naslednje skupine:
Prostozidarji
Škumpači
Knofi
Žoržet(HR)
Živi zid
COSA NOSTRA
MUŠKAT HAMBURG
THE BEAUTIFULL KANTINE BAND(A)

In posebni gostje
TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE IN C.Z.D.

To je bilo sedaj za petek gremo naprej...

Prihaja nedelja festival ROCK OTOČEC
Mi celi masni čakamo, da se v soboto zjutraj po festivalu mladi na meji, odpravimo na pot v novo mesto. jeeee!!!
nastopamo hvalem bogu ob 19.00 uri ko ni več take hice pa hvala bogi da ne nastopamo prvi.TO JE NAJ LEPŠE!!!!

NASTOPILI BODO:
2006
Predizborne skupine:
18.10 Sunbite (Kamnik) do 18.35
18.35 zmagovalec hrvaškega izbora do 19.00
19.00 Cosa nostra (Sladki vrh) do 19.25
19.25 Division (Maribor) do 19.50

20.00 TIDE do 20.25
Gre za relativno novo ime na slovenski glasbeni sceni, čeprav je polovica članov skupine od druge polovice 90. let živela in ustvarjala v tujini. Dogajanje na slovenski glasbeni sceni nanje ni pustilo vpliva, saj sta dva člana skupine več let ustvarjala in živela v Amsterdamu, imela pa sta tudi izkušnjo nastopanja v ZDA. V njihovi zvočni podobi se prepletajo sodobni rocka in trši heavy rock, grunge, melodični punk in hard rock. Tide ne skrivajo, da želijo osvojiti tudi tujino.


20.35 PSIHOMODOPOP do 21.20
Legendarna zagrebška zasedba z Davorom Gobcem na čelu se tudi po več kot dvajsetlnem obdobju krepko oklepa pop rock'n'rolla s primesmi bluesa, punka, garažnega rocka ter preživelega hardrocka. Zaščitni znak skupine še naprej ostajajo zajebantski in na trenutke že kar banalni teksti. Psihomodo pop še vedno premorejo toliko koncertne energije, kot je nekatere mlajše skupine ne bodo nikoli. Njihova Frida bo tudi letos na Rock Otočcu poskrbela za vzdušje, kakršnega smo vajeni na nogometnih tekmah najvišjega ranga.


21.35 PARTIBREJKERS do 22.25
Letošnji Rock Otočec bo z legendarnimi Partibrejkersi dobil injekcijo prvinskega rocka. Njihov glasbeni izraz združuje tradicionalne in moderne glasbene forme, nanje so vplivale skupine Rolling Stones, Stooges in New York Dolls, kot tudi Gun Club in The Cramps. Cane in njegovo moštvo po številnih letih nastopanj na odru še vedno izžarevajo mladostniško in uporniško držo. Že od prvega dne se držijo načela: "Če si dovolj glasen, te bo nekdo nekoč mogoče tudi slišal."


22.40 BIG FOOT MAMA do 23.40
Ljubljanska skupina je lani praznovala 15. obletnico delovanja. Na Gospodarskem razstavišču se je zgodil eden največjih glasbenih spektaklov v zgodovini slovenske glasbe, saj so fantje na svoje praznovanje povabili celo paleto znanih glasbenih izvajalcev. Kjub visoki obletnici dokazujejo, da so na našem ozemlju še vedno nesporni prvaki kotalečega, prvinskega rocka. Slovenski rock je z njihovo pomočjo postal splošno sprejemljiv, potisnili so ga tudi na radijske valove.


23.50 DAN D do 00.45
Novomeški Dan D so v času svojega desetletnega delovanja na Rock Otočcu nastopili že večkrat. Po številnih glasbenih nagradah, uspehih doma in v tujini, z odličnim albumum Katere barve je tvoj dan? ter s singli, ki jemljejo dah, bodo tokrat nedvomno poskrbeli za enkratno vzdušje. Si želi kdo slišati, kako iz tisočerih grl zvenijo skladbe Čas, Le naprej, Plešeš, Voda? Nič lažjega, z Dan D ostanite na Rock Otočcu do konca, dokler se ne ugasne še zadnja luč.


TO BI NAJ BLO TO UPAM, DA SE VIDIMO PETEK,SOBOTO IN NEDELJO

L.P. OD COSA NOSTRE

P.S.
Upamo, da bo lepo in sončno + da bo fajn